Цього року вересень розділив Україну на дві різні частини – в одних продовжується літо, а інші зустрічають перші заморозки на ґрунті. Такий він – мінливий, непередбачуваний та оригінальний перший місяць осені. Ще ніжно обгортаючи теплом сонця дарує оксамитовий сезон на узбережжях Чорного моря та посеред запашних хвойних лісів і духмяних трав. І в той же час нагадує, ще вже скоро прийдуть холода.

І так, 11 вересня справжнє літо ще відчують жителі та гості Одещини і Закарпаття. Ці регіони вночі на термометрах побачать +9 - +13 градусів, а вдень повітря прогріється до +30 градусів – пляжний сезон продовжено.

Інша ж частина країни проживе цей день з температурою в межах +19- +24 градусів. Вночі прохолодно - +5 - +9 градусів. Чернігівська, Київська та Житомирська області приготуйтеся – можливі заморозки на ґрунті.

По всій території країни 11 вересня без опадів та з мінливою хмарністю. Вітер зі швидкістю 3-8 метри за секунду та змінних напрямків.

Літня пора плавно перейшла в «бабине літо». То ж насолоджуємся осіннім затишком та теплом, бо вже зовсім скоро до України завітає справжня осінь – з дощами, туманами та низькими температурами.

Раніше, портал «Стіна» вже писав якими хворобами можна заразитися в громадських місцях.

Також, ми повідомляли про заборони для водіїв під час дії воєнного стану. Що треба пам'ятати?

І нагадуємо, що українцям дозволять лікуватися в приватних клініках безкоштовно. Які умови такого лікування?