СБУ збирають гроші на далекобійні дрони "Морок"

Для того, щоб давати відсіч ворогові українським військовим потрібні різні види озброєння й військової техніки. Зараз одним з ключових видів озброєння є дрони. СБУ показала далекобійні дрони, за допомогою яких спецпризначенці СБУ готуються влаштувати морок ворогу, повідомляється в Telegram-каналі відомства.

Повідомляється, що СБУ та ПУМБ вже майже зібрали необхідну суму на придбання далекобійних дронів. У відомстві повідомили, що у кожного українця ще є можливість долучитися і передати "палкі привітання" окупантам.

Служба безпеки України разом із ПУМБ збирають 60 млн грн на 33 українські далекобійні безпілотники – "Морок". За допомогою цих дронів бійці Центру спеціальних операцій "А" СБУ, зокрема із підрозділу "Білий вовк", зроблять "боляче" окупантам, щоб ті швидше покинули нашу землю.

Керівник підрозділу "Білий вовк" Центру спецоперацій "А" СБУ Олег Ємець відмітив, що дальність польоту таких дронів – 800 км. Отже, бавовна від СБУ буде ще більш яскравою та несподіваною.

Крім того, за допомогою дронів вдасться зберегти життя наших воїнів, які щодня крок за кроком здобувають нашу Перемогу на полі бою.

У повідомленні є посилання на сайт, де йде збір грошей на дрони. В СБУ подякували кожному українцю, який долучається до збору й підтримує українських захисників.

Хоча на опублікованих фото неможливо у деталях розгледіти дрони, але відомо, що вони із двигуном внутрішнього згорання, який розміщений у хвості дрона.

Хоча й підтверджень нема, але є дані, що саме за допомогою таких дронів біла виконана атака на російську авіабазу "Сольці", а також біли ним й атаки по Криму.

Тому, щоб й далі можна було проводити подібні операції на території рф, потрібно мати такі безпілотники.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що ЗСУ можуть отримати потужні антидронові комплекси.

Також ми писали, що російські окупанти дронами атакували Одесу, відомі наслідки.

Нагадуємо, що на росії горів найбільший нафтохімічний завод.