ПриватБанк для бізнесу запускає важливі оновлення

ПриватБанк створив мобільний додаток Приват 24 не тільки для простих клієнтів, а й для бізнесу. Фінансова установа проінформувала про запуск оновленого мобільного додатку "Приват24 для бізнесу" для Android I IOS, повідомляє РБК-Україна.

Нововведення наберуть чинності з 18 вересня 2023 року. Для власників бізнесу банк зробив більш зручний функціонал.

Стало відомо, які важливі зміни будуть для власників бізнесу після оновлення мобільного додатку:

  • Меню "Рахунки". У користувачів з'явиться можливість створити заявку на відкриття додаткового рахунку, подати заявку на закриття рахунку, змінити назву поточних рахунків, сформувати реквізити та поділитися ними у месенджері тощо. Вказується, що послуга доступна через меню додатка внизу екрана або через блок "Загальний залишок" на головній сторінці. ;
  • Меню "Реквізити" буде закрито, а функціонал перенесено у меню "Рахунки". Поділитися реквізитами рахунку можна через меню: Послуги — Рахунки — три крапки — Реквізити рахунку, Загальний залишок — Рахунки, Загальний залишок — Виписка. Під час формування реквізитів рахунків в іноземній валюті найменування та адресу підприємства треба вводити так, як зазначено в статуті підприємства (паспорті для ФОП).
  • Меню "Податки". Це нова послуга, за допомогою якої можна зручно та швидко отримати від податкової стан розрахунків із бюджетом і сплатити податки на актуальні реквізити (меню "Послуги — Податки").
  • Меню "Податковий платіж". Новий тип платежу замість бюджетного з актуальною структурою для сплати податків. Створити платіж на сплату податків можна через: Послуги — Платежі — Створити — Податковий. Також можна створити шаблон: Послуги — Шаблони платежів. Є можливість повторення або копіювання з меню "Виписки".
  • Розділ "Відеоінструкції". З'явиться можливість Переглянути навчальні відео про користування мобільним додатком можна через бокове меню — три риски в лівому верхньому куті.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що клієнтам ПриватБанку можна отримати нові картки через Нову пошту.

Також ми писали, що ПриватБанк самостійно підвищує кредитні ліміти клієнтам.

Нагадуємо, що ПриватБанк зробив важливу заяву щодо банківських карт для дітей.