Багато людей вдаються до ліків для полегшення болю. Однак існує ряд натуральних засобів, які також можуть бути ефективними в боротьбі з різними типами болю.

Детальніше про те, які існують природні знеболювальні, читайте в нашому матеріалі.

Куркума

Куркума – це спеція, яка має протизапальні властивості. Вона містить куркумін, який є потужним антиоксидантом. Куркума може допомогти зменшити біль і запалення, пов’язані з такими станами, як артрит, остеоартрит і ревматоїдний артрит.

Стручковий перець

Стручковий перець містить капсаїцин, який є речовиною, що викликає печіння. Капсаїцин може допомогти зменшити біль, викликаний такими станами, як артрит, головний біль і біль у спині.

Ефірна олія лаванди

Ефірна олія лаванди має знеболюючі, протизапальні та заспокійливі властивості. Вона може допомогти зменшити біль, викликаний такими станами, як головний біль, біль у м’язах і безсоння.

Ефірна олія м’яти

Ефірна олія м’яти містить ментол, який має охолоджуючу дію. Вона може допомогти зменшити біль, викликаний такими станами, як головний біль, мігрень і біль у м’язах.

Гвоздика

Гвоздика – це спеція, яка містить евгенол, який має знеболюючі та протизапальні властивості. Вона може допомогти зменшити біль, викликаний такими станами, як зубний біль і головний біль.

Раніше "Стіна" інформувала, як без таблеток позбутися регулярного головного болю, який заважає жити.

Нагадуємо, як за допомогою душу та без таблеток знизити високий артеріальний тиск.