Відбілювання зубів в домашніх умовах може бути ефективним і недорогим способом покращити вашу посмішку.

Детальніше про те, як швидко та безпечно відбілити зуби вдома читайте в нашому матеріалі.

Ось кілька простих способів, які можна спробувати:

1. Використання соди й лимонного соку: змішайте невелику кількість соди з декількома краплями свіжого лимонного соку, щоб створити пасту. Нанесіть пасту на зубну щітку і помасажуйте зуби протягом 1-2 хвилин. Обережно видаліть залишки пасти та промийте рот водою. Завершіть процедуру звичайним чищенням зубів зубною щіткою і пастою.

2. Використання активованого вугілля: розмішайте таблетку активованого вугілля до порошкового стану і змочіть зубну щітку водою. Потім занурте щітку в порошок активованого вугілля і нафарбуйте зуби протягом 2-3 хвилин. Обережно видаліть залишки порошку і промийте рот водою.

3. Використання гідрогенового пероксиду: змочіть ватний диск у 3% гідрогеновому пероксиді й обробіть поверхню зубів, уникаючи контакту з яснами. Потім промийте рот водою і ретельно почистьте зуби зубною щіткою і пастою.

4. Використання кокосової олії для олійного витягування: витягування олією - це традиційний аюрведичний метод для очищення ротової порожнини. Витягніть 1-2 столові ложки кокосової олії у рот і плюскайте нею протягом 15-20 хвилин. Потім сплюньте олію у смітник (не в раковину) і ретельно вимийте рот водою. Повторюйте цей процес щодня рано вранці.

Варто зазначити, що перед використанням будь-якого домашнього засобу для відбілювання зубів важливо проконсультуватися з вашим стоматологом, особливо якщо у вас є проблеми зі здоров'ям ясен або зубів.

Раніше "Стіна" інформувала, чим прополоскати зуби та рот для свіжого дихання.

Нагадуємо, якою пастою категорично не можна чистити свої зуби.